Lélek Palotája Vásár

Részvételi feltételek

Az online felületre történő regisztrációval Ön elfogadja a Lélek Palotája Rendezvények kirakodó vásárán való részvétel feltételeit.

1. Helyszín - Lélek Palotája tisztasága

Lélek Palotája nem csupán turisztikai látványosság: szent zarándokhely, ahol a hívők erkölcsös, tiszta életet élnek. A hely fizikai és szellemi tisztaságának megőrzéséhez kérjük az Ön közreműködését is, amíg nálunk tartózkodik. Ez azt jelenti, hogy Lélek Palotája területén

A helyszínen áramot és vizet nem tudunk biztosítani, ha erre mindenképpen szüksége van, kérjük a szervezőkkel egyeztessen a bérleti lehetőségekről.

2. Résztvevők

Minden résztvevő a saját felelősségére vesz részt a vásáron. Esetleges NAV vagy ÁNTSZ ellenőrzés esetén a kirakodó vásár szervezőit semmilyen felelősség nem terheli a vásározók tevékenységével kapcsolatban.

3. Megjelenés

A vásár területén sátrakkal lehet részt venni. Ha nem rendelkezik sátorral, igény esetén tőlünk bérelhet. Asztalról és székről minden esetben a résztvevők maguk gondoskodnak.

4. Részvételi díj, sátor hely foglalás

A résztvevőktől részvételidíjat kérünk, melyet résztvevőnként kell fizetni és függ az igényelt terület nagyságától. Az egyes fesztiválokra külön be kell jelentkezni. Ezután a kért helyet a helyfoglalás menüpontban tudják lefoglalni és azt a részvételi díj átutalásával tudják véglegesíteni.

A részvételidíj összege 1,6 x 0,8 méteres helyre szólnak, ennél kisebb hely foglalására nincs lehetőség. Az árakat a helyfoglalás menüpontban az egyes helyekre kattintva tekintheti meg.

A fentieknél nagyobb területigény esetén a részvételidíjat előzetes megbeszélés alapján, a terület nagyságától függően határozzuk meg.

A részvételi díjakat kérjük az alábbi számlaszámra utalják a rendezvények előtt 1 hónappal. A sátor és hely foglalás a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. Így tudjuk biztosítani az árusok változatosságát.

Helyszíni fizetés csak indokolt esetben és kizárólag +20% felár megfizetése esetén lehetséges!

Bankszámla számunk

MKTHK BP Templom
MKB 10300002-10631821-49020014
Közlemény: "fesztivál neve" vásár

5. Parkolás és rakodás

A vásár területére járművel behajtani kizárólag az áru oda- illetve elszállításának, valamint ki- és berakodásának idejére lehet. Az árusoknak minden reggel legkésőbb 9 óráig el kell foglalniuk a helyüket, ezután kérjük, hogy autójukat vigyék a kijelölt parkolóba. A kereskedők számára külön parkoló helyet biztosítunk, mely részükre ingyenes. Este a napi programok végén, kb. 19 óra után lehet ismét a vásár helyszínére behajtani és elpakolni.
A behajtási tilalom be nem tartása a vásárról való kitiltást vonja maga után.

6. Őrzés

A vásározók, kézművesek árukészletének őrzésére felelősséget nem tudunk vállalni, az a tulajdonosokat terheli.

7. Visszamondás

A regisztrációval és helyfoglalással Ön kifejezi szándékát, hogy szeretne részt venni a Lélek Palotája fesztiválok kirakodó vásárán. Amennyiben a foglalás elküldése után mégis megváltoztatná szándékát, kérjük, jelezze!
A befizetett részvételi díjakat lemondás esetén a vásár előtti 2 hétben már nem áll módunkban visszatéríteni.

8. Árusítási feltételek

A vásárban csak a regisztráció során megjelölt árukat lehet kipakolni. Ha ettől eltérő áru kerül a pultra, azt a vásárszervező indoklás nélkül elpakoltathatja.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, kérem írjon a vasar@krisnavolgy.hu címre.